— Deutsch unten —
Pictures and recipe:
Anne-Sophie Hoffmann

Spicy Parmesan Cauliflower Nuggets

2-3 servings

40 minutes


Ingredients


1 cauliflower, big

1 tsp olive oil

70 g breadcrumbs

1/2 tsp garlic powder

30 g Terra Vegane PRIMA-TOPPER: SPICY (buy it here)

A pinch of salt


Method


1.
Preheat the oven to 220°C.

2.
Cut the cauliflower into its florets.

3.
Prepare a baking tray with a baking sheet.

4.
Brush the florets with olive oil.


5.
In a bowl mix together the garlic powder, the salt, the breadcrumbs and the Prima-Topper. Mix
until combined.


6.
Dip the cauliflower florets into the mix and place them evenly on the baking tray.


7.
Bake the cauliflower florets for 20 minutes in the preheated oven.

8.
Turn them and bake them for another 10-15 minutes.

9.
Enjoy!

 


Spicy Parmesan Blumenkohl Nuggets

2-3 Portionen

40 Minuten


Zutaten


1
Blumenkohl, groß

1 TL Olivenöl

70 g Semmelbrösel (oder Panko-Brösel)

1/2 TL Knoblauchpulver

30 g Terra Vegane PRIMA-TOPPER: SPICY (kaufen)

Eine Prise Salz


Zubereitung


1.
Den Backofen auf 220°C vorheizen.

2.
Den Blumenkohl in mundgerechte Röschen zerkleinern.

3.
Ein Backblech mit Backpapier auslegen.

4.
Die Blumenkohl-Röschen mit dem Olivenöl bepinseln.

5.
Die restlichen Zutaten in einem tiefen Teller miteinander vermengen.

6.
Die Blumenkohl-Röschen darin wälzen und gleichmäßig auf dem Backblech verteilen.

7.
Die Blumenkohl-Röschen für 20 Minuten im vorgeheizten Backofen backen, wenden und
weitere 10-15 Minuten backen.

8.
Guten Appetit!