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Pictures and recipe: Anne-Sophie Hoffmann

Vegan Spaghetti Carbonara

2 servings
25 minutes cooking time

GOLDEN EXX

   Ingredients

250 g Spaghetti
150 g cashews, soaked
1 tbsp (white) miso paste
1 tbsp lemon juice
100 ml vegetable bouillon
2 tbsp nutritional yeast
100 g NOT-HAM: ROLL (Diced) or BERLIN-BACON from Terra Vegane
10 g GOLDEN-EXX from Terra Vegane
60 ml water
Vegetable oil, to fry
Salt
Pepper
Optional: PRIMA-TOPPER: ORIGINAL from Terra Vegane

Method

1. Add the soaked cashews, the miso paste, the lemon juice and the nutritional yeast to a
blender and mix until you have a smooth paste. If needed add some vegetable bouillon.
Season with salt and pepper.

2. Add some vegetable oil into a big pan and fry the „ham/bacon“ cubes for approximately 4-5 minutes.
Set aside.
3. Cook the spaghetti.

4. Add the cooked spaghetti and the ham cubes to the cashew-mix and stir.
5. In a small bowl mix together the GOLDEN-EXX mix and the water.

6. Plate the spaghetti carbonara on two plates.

7. Add half of the GOLDEN-EXX on each plate.
8. If desired, top with some PRIMA-TOPPER.
9. Enjoy!


Vegane Spaghetti Carbonara

2 Portionen
25 Minuten Zubereitungszeit

Zutaten

250 g Spaghetti
150 g Cashewkerne, eingeweicht
1 EL (helle) Misopaste
1 EL Zitronensaft
100 ml Gemüsebouillon
2 EL Hefeflocken
100 g NOT-HAM:ROLL (gewürfelt) oder BERLIN-BACON von Terra Vegane
10 g GOLDEN-EXX vonTerra Vegane
60 ml Wasser
Pflanzliches Öl zum Braten
Salz
Pfeffer
Optional: PRIMA-TOPPER: ORIGINAL von Terra Vegane

Zubereitung

1. Die eingeweichten Cashewkerne zusammen mit der Misopaste, dem Zitronensaft und den
Hefeflocken in einen Mixer geben. Fein pürieren. Falls nötig, die Gemüsebrühe portionsweise
hinzugeben. Mit Salz und Pfeffer abschmecken.
2. Etwas pflanzliches Öl in einer Pfanne erhitzen. Die „Schinken“-Würfel hinzugeben und für ca.
4-5 Minuten kross anbraten. Beiseitestellen.
3. Die Spaghetti nach Packungsanleitung zubereiten.
4. Die gekochten Spaghetti und die gebratenen „Schinken“-Würfel zu dem Cashew-Mix geben
und gut umrühren.
5. Den GOLDEN-EXX Mix zusammen mit dem Wasser in einer kleinen Schüssel verquirlen.
6. Die Spaghetti Carbonara auf 2 Tellern schön anrichten.
7. Die Spaghetti Carbonara Teller mit jeweils der Hälfte des „Eigelbes“ toppen.
8. Nach Belieben mit etwas PRIMA-TOPPER servieren.
9. Guten Appetit!