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Canvas Bag, BEEFLESS: GROUND, PRIMA-TOPPER, & MAC-CLASSIC = 10€
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— Deutsch unten —
Pictures and recipe: Anne-Sophie Hoffmann

Stuffed Bell Peppers

3 servings
80 minutes

Ingredients

40 g rice
1 tbsp olive oil
1 onion, chopped
1 tbsp tomato paste
2 garlic cloves, minced
250 g BEEFLESS: GROUND from Terra Vegane (buy it here)
200 g tomato sauce, chunky
1 tsp dried oregano
3 bell peppers, tops and cores removed
60 g vegan cheese (for instance: PRIMA-TOPPER from Terra Vegane) (buy it here)
Salt
Pepper

Optional Toppings:
fresh parsley

Method

1. Preheat the oven to 200°C.
2. Cook the rice according to the package instructions.
3. Heat up the oil in a large pan. Add the onions and fry them for 5 minutes.
4. Add the tomato paste and garlic, fry for another minute.
5. Add the BEEFLESS: GROUND and cook it for 7-8 minutes.

6. Add the cooked rice and the tomato sauce.
7. Season everything with the oregano, salt and pepper.
8. Reduce the heat and let it simmer for 5-10 minutes.
9. Place the bell peppers in a baking form. Add some olive oil and spread it evenly.
10. Spoon the filling evenly into the bell peppers.
11. Top the stuffed bell peppers with vegan cheese.


12. Roast the bell peppers for around 45-50 minutes.
13. Serve with freshly chopped parsley.
14. Enjoy


Gefüllte Paprika

3 Portionen
80 Minuten Zubereitungszeit

Zutaten

40 g Reis
1 EL Olivenöl
1 Zwiebel, gewürfelt
1 EL Tomatenmark
2 Knoblauch, gehackt
250 g BEEFLESS: GROUND von Terra Vegane (kaufen)
200 g Tomaten Passata
1 TL Oregano, getrocknet
3 Paprika, Deckel und Kern entfernt
60 g veganer Käse (zum Beispiel: PRIMA-TOPPER von Terra Vegane) (kaufen)
Salz
Pfeffer

Optionals Toppings:
frische Petersilie

Zubereitung

1. Den Backofen auf 200°C vorheizen.
2. Den Reis nach Packungsanleitung zubereiten.
3. Olivenöl in einer großen Pfanne erhitzen. Die Zwiebeln hinzugeben und für ca. 5 Minuten
glasig anbraten.
4. Tomaten Passata und Knoblauch hinzugeben und für eine weitere Minute mitbraten.
5. Das „Hackfleisch“ in die Pfanne geben und für 7-8 Minuten mitbraten.
6. Den gekochten Reis und die Tomaten Passata hinzugeben.
7. Mit Oregano, Salz und Pfeffer abschmecken.
8. Die Hitze reduzieren und das Ganze für 5-10 Minuten köcheln lassen.
9. Eine Backform mit Olivenöl einfetten und die Paprikaschoten gleichmäßig darauf verteilen.
10. Die Füllung gleichmäßig in die Paprikaschoten füllen.
11. Die Paprikaschoten mit veganem Käse toppen und die gefüllten Paprikas für 45-50 Minuten
im Backofen backen.
12. Mit frischer Petersilie garnieren.
13. Guten Appetit