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Pictures and recipe: Anne-Sophie Hoffmann

Tarte Flambée
1-2 servings
30 minutes

Ingredients

1 Ready-to-eat dough (approximately 260 g)
125 g vegan Crème Fraîche alternative with herbs
1 Red onion
100 g BERLIN-BACON from Terra Vegane (buy it here)
Pepper
A pinch of salt
Optional toppings: fresh parsley, olive oil

Method

1. Preheat the oven to 220°C.
2. Roll out the dough and spread the crème fraîche evenly over the entire dough.

3. Cut the onion into fine stripes.
4. Top the dough with the onion stripes and the diced BERLIN-BACON.

5. Season with salt and pepper.

6. Bake the tarte flambée for 15-20 minutes in the preheated oven.
7. Top with fresh parsley, olive oil, salt and pepper.
8. Enjoy!


Vegan Flammkuchen

1-2 Portionen
30 Minuten

Zutaten

1 Fertig-Flammkuchenteig (ca. 260 g)
125 g Kräuter Crème Fraîche, vegan
1 rote Zwiebel
100 g BERLIN-BACON von Terra Vegane (kaufen)
Pfeffer
Eine Prise Salz
Optionale Toppings: frische Petersilie, Olivenöl

Zubereitung

1. Den Backofen auf 220°C vorheizen.
2. Den Teig ausrollen und mit der veganen Crème Fraîche gleichmäßig bestreichen.
3. Zwiebel in feine Streifen schneiden.
4. Den Flammkuchen mit den Zwiebelstreifen und Bacon-Würfeln belegen.
5. Mit Salz und Pfeffer abschmecken.
6. Den Flammkuchen im vorgeheizten Ofen für 15-20 Minuten backen oder bis er goldbraun
gebacken ist.
7. Mit frischer Petersilie, Olivenöl, Salz und Pfeffer toppen.
8. Guten Appetit