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An all time classic, vegan bolognese with our Beefless: Classic Ground used to create the sauce base. Here’s the recipe:

INGREDIENTS

  • 1-2  garlic cloves, minced
  • 1 small onion, diced
  • 1 tablespoon oliveoil
  • 50ml redwine
  • 4 tablespoons tomatopaste
  • 400ml crushed tomatoes
  • 1 tablespoon basil
  • 1 tablespoon oregano
  • 1 tablespoon thyme
  • 1 bay leaf
  • 100g Terra Vegane Beefless Ground Hackfleischlos
  • salt and pepper to taste
  • pinch of sugar
  • 250g Pasta of choice

DIRECTIONS

  1. In a pan, heat the olive oil over medium heat.
  2. Add the chopped onions and Beefless Ground Hackfleischlos for  5 minutes, until the onions begin to soften and the Beefless gains a bit darker color.
  3. Add half of the minced garlic for another 2 minutes and stir until fragrant.
  4. Then add the tomato paste and sugar ,”tomatise” all your ingredients in the pan for about 2 minutes.
  5. Add the redwine stir evenly and let simmer for another 2 miuntes.
  6. Add the crushed tomatoes and the spices.
  7. Stir to coat evenly with onion, Beefless  and spice mixture.
  8. Let it heat up until the sauce starts to bubble.
  9. Reduce heat to low, and simmer while you cook pasta.
  10. Add other half of the minced Garlic to Sauce, 5 minutes before serving.
  11. Cook  pasta in a large pot of boiling salted water for 7-9 minutes, or until al dente.
  12. Drain pasta and place in large serving bowl.
  13. Top with bolognese sauce, chopped fresh basil or parsley and serve.
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Klassisch und gut ! Vegane Pasta mit Bolognesesoße, Grundlage war unser Beefless Ground Seiten Hack.
 ZUTATEN
  • 1-2  Knoblauchzehen, gehackt
  • 1 kleine Zwiebel, gewürfelt
  • 1 Esslöffel Olivenöl
  • 50ml Rotwein
  • 4 Esslöffel Tomatenmark
  • 400ml gehackte Tomaten
  • 1  Esslöffel Basilikum
  • 1  Esslöffel Oregano
  • 1  Esslöffel  Thymian
  • 1 Lorbeerblatt
  • 100g Terra Vegane Beefless Ground Hackfleischlos
  • Salz und Pfeffer nach Geschmack
  • Eine Prise Zucker
  • 250g Pasta nach Wahl

 

 

ZUBEREITUNG

  1. Olivenöl in einer mittelgrossen Pfanne erhitzen.
  2. Die Zwiebel und das Beefless Ground Hackfleischlos dazugeben,bis die Zwiebeln glasig sind und das Beefless sich leicht bräunt.
  3. Die Hälfte des gehackten Knoblauchs dazugeben, ca. 2 Minuten bis er zu duften beginnt
  4. Tomatenmark und Zucker zugeben und alle Zutaten für 2 Minuten tomatisieren
  5. Mit Rotwein ablöschen und für 2 Minuten köcheln lassen.
  6. Dose gehackte Tomaten und die Gewürze zugeben, alle Zutaten gut verrühren
  7. Soße bis zum Siedepunkt erhitzen.
  8. Wärmezufuhr reduzieren während der Zubereitungszeit der Pasta.
  9. 5 Minuten vor Servieren die andere hälfte des Knoblauchs zugeben.
  10. Pasta in einem grosse Topf mit kochendem Salzwasser für 7-9 Minuten kochen, bis sie Bissfest ist
  11. Pasta abgießen und auf Teller verteilen.
  12. Bolognesesoße und frisches Basilikum darüber verteilen und servieren.