— Deutsch unten —
Pictures and recipe: Anne-Sophie Hoffmann

For 3 servings you will need:
50 minutes cooking time

Ingredients
1 MAC-CLASSIC from Terra Vegane
140 g macaroni
175 g butternut Squash, chopped
1 tbsp nutritional Yeast
1 tsp white miso paste
1 tsp lemon juice
250 ml oat milk
15 g margarine
1/2 onion, chopped
Pepper
Salt

   

Method
1. Preheat the oven to 220 °C.
2. Roast the pumpkin on a baking sheet for 30-40 minutes in the oven.
3. In a pan, saute the onions in some water for around 5 minutes.
4. In a food processor combine 125 g of the roasted pumpkin, the nutritional yeast, the miso
paste, the lemon juice, the onions, the salt, the pepper and the oat milk. Blend until smooth
and creamy.
5. Cook the pasta from the Mac-Classic package and the additional macaroni in boiling water,
then drain them.
6. Add the powder mix, the margarine and the pumpkin miso sauce.
7. Stir while cooking for 2 minutes.
8. Arrange the mac n cheese on three plates.
9. Then top the mac n cheese with the rest of the roasted pumpkin.
10. Enjoy!


Kürbis Miso Mac N Cheese

Für 3 Portionen benötigt ihr:
50 Minuten

Zutaten
1 MAC-CLASSIC from Terra Vegane
140 g Makkaroni
175 g Butternuss-Kürbis, gewürfelt
1 EL Hefeflocken
1 TL Miso Paste, weiß
1 TL Zitronensaft
250 ml Haferdrink
15 g Margarine
1/2 Zwiebel, gewürfelt
Pfeffer
Salz

Zubereitung
1. Den Backofen auf 220°C vorheizen.
2. Den Kürbis auf einem mit Backpapier ausgelegten Backblech gleichmäßig verteilen und für
30-40 Minuten backen.
3. Die Zwiebeln in einer Pfanne in kochendem Wasser für ca. 5 Minuten kochen.
4. 125 g des gerösteten Kürbis zusammen mit den Hefeflocken, der Miso Paste, dem
Zitronensaft, den Zwiebeln, dem Haferdrink, dem Pfeffer und dem Salz in einem Mixer fein
pürieren.
5. Die Terra Vegane Pasta zusammen mit den zusätzlichen Makkaroni in kochendem Wasser
(nach Packungsanleitung) kochen.
6. Den MAC-Classic Mix zusammen mit der Margarine und der Kürbis-Miso-Soße über den
Makkaroni verteilen und während regelmäßigem Rühren für 2 Minuten köcheln lassen.
7. Die Makkaroni schön auf drei Tellern verteilen und mit den restlichen Kürbiswürfeln topen.
8. Guten Appetit!