–(Deutsch unten)–
( Makes main dish for 2 people, or side dish for 4 people )
INGREDIENTS
- Terra Vegane Mac & Cheez: Classic Cheddar Style
- 125ml Soy Milk
- 15g Margarine
- 2.5l Water
- 4 XL Mushrooms, or 8 medium sized mushroom
- 200ml Balsamic Vinegar
- 200ml Soy Sauce
- 20ml Liquid Smoke
- 20 ml Sesame Oil
- 2 Cloves of Garlic
- 100g of fresh Broccoli (about 1/2 a head)
- Fried Onion Topping (optional)
DIRECTIONS
- Wash and remove stems from mushrooms
- In a large container mix 1 liter cold water with the balsamic vinegar, soy sauce, liquid smoke, sesame oil, and 2 gloves of garlic(minced)
- Add the mushrooms in to the marinade and let sit for at least 2 hours, or up to overnight.
- Boil 1.5 liters of water. Steam the broccoli over the boiling water using a steamer basket, or a collander and lid. Let steam for about 6 minutes until slightly soft.
- Remove the broccoli and cover in cold water. Let sit.
- Make the Mac & Cheez by following the recipe on the packaging. Tip: Use the boiling water that was used to steam the broccoli.
- When Mac & Cheez is complete, and in the steamed broccoli and stir.
- Remove the mushrooms from the marinade and fill with the Broccoli & Mac & Cheez mixture.
- Place the stuffed mushrooms in a large covered sautee pan with some of the remaining marinade and cook for 7 minutes covered with lid.
- Remove the Broccoli-Cheddar-Mac Stuffed Mushrooms and top with crispy fried onions(optional)
Gefüllte Riesen Champignons
( Hauptgericht für 2 Personen, Beilage für 4 Personen )
ZUTATEN
- Terra Vegane Mac & Cheez: Classic Cheddar Style
- 125ml Soja Milch
- 15g Margarine
- 2.5l Wasser
- 4 XL Champignons, oder 8 medium Champignons
- 200ml Balsamico Essig
- 200ml Soja Soße
- 20ml Liquid Smoke
- 20 ml Sesam Öil
- 2 Knoblauchzehen
- 100g of frischer Brokkoli ( ca. ein halber Kopf )
- Röstzwiebeln, Petersilie ( Optional )
ZUBEREITUNG
- Pilze waschen und Stiele entfernen.
- Ein mittelgrossen Gefäß die Marinade mit einem Liter Wasser, balsamico Essig, Sojasoße, Liquid Smoke, Sesame Öl und Knoblauch,anrühren.
- Die Pilze hinzufügen, mindestens für 2 Stunden am besten übernacht marinieren.
- 1.5L. Wasser.zum kochen bringen.Brokkoli mit Hilfe eines Dampfeinsatzes oder einem Sieb, für ca. 6 Minuten dämpfen.
- Brokkoli in kaltem Wasser abschrecken.
- Mac & Cheez der Packungsangabe nach zubereiten. Tip: Gut eignet sich hier das Wasser das vorher für den Brokkoli verwendet wurde.
- Fertig zubereitete Mac&Cheez mit dem abgetropften Brokkoli vermengen.
- Pilze aus der Marinade nehmen und mit der Brokkoli-Mac-Cheez Masse füllen.
- Die gefülltenPilze mit der restlichen Marinade in eine grosse Pfanne geben und für 7 Minuten mit geschlossenem Deckel köcheln lassen.
- Mit gehackter Petersilie und Röstzwiebeln garnieren und servieren.