–(Deutsch unten)–

Spice up the New York classic.

 

INGREDIENTS:

  • Terra Vegane 4-Pepper Salami
  • Vegan Cheese
  • Rye Sandwich Bread- 2 slices
  • Sauerkraut
  • Megga Exx Vegane Mayo
  • Ketchup
  • Pickle- chopped
  • Vegan Margarine
  • Caraway Seeds
  • Salt & Pepper

 

DIRECTIONS:

  1.  Lightly spread margarine on one side of each slice of bread.
  2.  Sprinkle salt, pepper, and caraway seeds on top of margarine.
  3. Toast bread, margarine side down, in a hot pan.
  4. When the bread is finished, remove from pan and remove pan from heat.
  5. Make the Reuben sauce, mixing equal parts Mayo and Ketchup with chopped pickle and salt and pepper to taste.
  6.  Spread the Reuben sauce on both slices of bread– on the opposite side of the margarine and caraway.
  7. Add sauerkraut to pan, on top of sauerkraut place a layer of Terra Vegane 4-Pepper Salami, on top of salami, place the vegan cheese
  8. Return pan to medium heat and cover with a lid. cook until cheese is melted. Tip: when pan is hot pour a little water in and cover, the steam will melt the cheese nicely.
  9.  Using a spatula, place the sauerkraut, salami, cheese onto one slice of bread, on top of the Reuben sauce. Place the other slice of bread on top of the pile.
  10. Bam! You now have a 4-Pepper Reuben Sandwich. Eat it fast, because it is delicious!!!

ZUTATEN :

  • Terra Vegane 4-Pepper Salami
  • Veganer Käser nach Wahl
  • Roggen Sandwich Brot- 2 Scheiben
  • Sauerkraut
  • Megga Exx Vegane Mayo
  • Ketchup
  • 1 Gewürzgurke-gehackt
  • Vegane Margarine
  • Kümmel
  • Salz & Pfeffer

DIRECTIONS:

  1.  Jeweils eine Brotseite leicht mit Margarine betreichen.
  2.  Margarinenseite mit Salz, Pfeffer und Kümmel bestreuen.
  3. Brot mit der Margarinenseite in einer Pfanne anrösten
  4.  Wenn sich das Brot goldbraun färbt aus, der Pfanne und diese vom Herd nehmen.
  5. Für die Soße zu gleichen Teilen Mayo und Ketchup mit der gehackten Gewürzgurke vermischen,  mit Salz und Pfeffer abschmecken.
  6.  Die Brotseite ohne Margarine mit der Reuben Soße bestreichen.
  7. In die Pfanne Sauerkraut darauf eine Schicht Terra Vegane 4 Pepper Salami, zuoberst den veganen Käse zugeben.
  8. Alles in einer Pfanne mit Deckel, bei mittlerer Hitze erwärmen, bis der Käse geschmolzen ist.          Tip: Falls die Pfanne zu heiß wird ein wenig Wasser dazugeben, der Wasserdampf trägt zu einem guten Käseschmelz bei.
  9.  Das ganze mit Hilfe eines Pfannenwenders, den Sauerkraut,Salami,Käse Stapel  auf eine Brotseite plazieren. Mit der anderen Brotscheibe bedecken.
  10. Bam! Fertig ist dein 4-Pfeffer Reuben Sandwich.