–(Deutsch unten)–
Spice up the New York classic.
INGREDIENTS:
- Terra Vegane 4-Pepper Salami
- Vegan Cheese
- Rye Sandwich Bread- 2 slices
- Sauerkraut
- Megga Exx Vegane Mayo
- Ketchup
- Pickle- chopped
- Vegan Margarine
- Caraway Seeds
- Salt & Pepper
DIRECTIONS:
- Lightly spread margarine on one side of each slice of bread.
- Sprinkle salt, pepper, and caraway seeds on top of margarine.
- Toast bread, margarine side down, in a hot pan.
- When the bread is finished, remove from pan and remove pan from heat.
- Make the Reuben sauce, mixing equal parts Mayo and Ketchup with chopped pickle and salt and pepper to taste.
- Spread the Reuben sauce on both slices of bread– on the opposite side of the margarine and caraway.
- Add sauerkraut to pan, on top of sauerkraut place a layer of Terra Vegane 4-Pepper Salami, on top of salami, place the vegan cheese
- Return pan to medium heat and cover with a lid. cook until cheese is melted. Tip: when pan is hot pour a little water in and cover, the steam will melt the cheese nicely.
- Using a spatula, place the sauerkraut, salami, cheese onto one slice of bread, on top of the Reuben sauce. Place the other slice of bread on top of the pile.
- Bam! You now have a 4-Pepper Reuben Sandwich. Eat it fast, because it is delicious!!!
ZUTATEN :
- Terra Vegane 4-Pepper Salami
- Veganer Käser nach Wahl
- Roggen Sandwich Brot- 2 Scheiben
- Sauerkraut
- Megga Exx Vegane Mayo
- Ketchup
- 1 Gewürzgurke-gehackt
- Vegane Margarine
- Kümmel
- Salz & Pfeffer
DIRECTIONS:
- Jeweils eine Brotseite leicht mit Margarine betreichen.
- Margarinenseite mit Salz, Pfeffer und Kümmel bestreuen.
- Brot mit der Margarinenseite in einer Pfanne anrösten
- Wenn sich das Brot goldbraun färbt aus, der Pfanne und diese vom Herd nehmen.
- Für die Soße zu gleichen Teilen Mayo und Ketchup mit der gehackten Gewürzgurke vermischen, mit Salz und Pfeffer abschmecken.
- Die Brotseite ohne Margarine mit der Reuben Soße bestreichen.
- In die Pfanne Sauerkraut darauf eine Schicht Terra Vegane 4 Pepper Salami, zuoberst den veganen Käse zugeben.
- Alles in einer Pfanne mit Deckel, bei mittlerer Hitze erwärmen, bis der Käse geschmolzen ist. Tip: Falls die Pfanne zu heiß wird ein wenig Wasser dazugeben, der Wasserdampf trägt zu einem guten Käseschmelz bei.
- Das ganze mit Hilfe eines Pfannenwenders, den Sauerkraut,Salami,Käse Stapel auf eine Brotseite plazieren. Mit der anderen Brotscheibe bedecken.
- Bam! Fertig ist dein 4-Pfeffer Reuben Sandwich.