–(Deutsch unten)–
( Makes main dish for 2 people, or side dish for 4 people )
INGREDIENTS
  • Terra Vegane Mac & Cheez: Classic Cheddar Style
  • 1.5 L Water
  • 125ml Soy Milk
  • 15g Margarine
  • 1 Large Portobello Mushroom, or 2 Baby Portobello Mushrooms
  • 20ml Soy Sauce
  • 10ml Liquid Smoke
  • 10ml Apple Juice
  • 5ml Worcestershire Sauce(optional)
DIRECTIONS
  1. Slice the Portobello in 5mm thick slices
  2. Mix the Soy Sauce, Liquid Smoke, Apple Juice, and Worchestershire sauce, if using
  3. In a large sautee pan on medium high heat, add a couple drops of oil, and place the Portobello strips.
  4. Pour some of the Soy Sauce/Smoke Mixture over the Portobello (just a spoonfull over each slice) and continue to sautee for 4 minutes
  5.  Flip the Portobello and cook until remaining liquid is gone.
  6.  Remove The Portobello-Bacon from the pan and set aside.
  7.  Prepare the Mac & Cheez: Classic Cheddar Style, as according to directions on package.
  8.  Place Mac & Cheez on plates and top with Portobello-Bacon
  9.  Garnish with fresh Parsley, smokey Paprika.
Cheddar Mac & Portobello Schinken
( Hauptgericht für 2 Personen, Beilage für 4 Personen)
ZUTATEN
  • Terra Vegane Mac & Cheez: Classic Cheddar Style
  • 1.5 L Water
  • 125ml Soja Milch
  • 15g Margarine
  • 1 Großer Portobello Pilz , oder 2 Baby Portobello Pilze
  • 20ml Soja Saoße
  • 10ml Liquid Smoke
  • 10ml Apfel Saft
  • 5ml Worcestershire Sauce(optional)
ZUBEREITUNG
  1. Portobellos in 5 mm dicke Scheibe schneiden.
  2.  In eine mittelgrossen Schüßel Marinade aus Sojasoße, Liquid Smoke, Apfel Saft und Worchestershiresoße herstellen.
  3.  Ein Teelöffel Öl in einer grossen Bratpfanneerhitzen anschliessend die Pilzescheiben hinzugeben.
  4.  Jede Scheibe Pilze mit einem Esslöffel Marinade übergiessen und weitere 4 Minuten braten.
  5.  Pilzscheiben drehen und den Vorgang wiederhohlen.
  6.  Den Portobello-Schinken aus der Pfanne nehmen und zu Seite stellen.
  7.  Mac & Cheez nach Packungsangabe zubereiten.
  8.  Mac & Cheeze auf Teller anrichten und mit dem Portobello-Schinken belegen.
  9.  Mit gehackter Petersillie bestreuen und servieren.