–(Deutsch unten)–
( Makes main dish for 2 people, or side dish for 4 people )
INGREDIENTS
- Terra Vegane Mac & Cheez: Classic Cheddar Style
- 1.5 L Water
- 125ml Soy Milk
- 15g Margarine
- 1 Large Portobello Mushroom, or 2 Baby Portobello Mushrooms
- 20ml Soy Sauce
- 10ml Liquid Smoke
- 10ml Apple Juice
- 5ml Worcestershire Sauce(optional)
DIRECTIONS
- Slice the Portobello in 5mm thick slices
- Mix the Soy Sauce, Liquid Smoke, Apple Juice, and Worchestershire sauce, if using
- In a large sautee pan on medium high heat, add a couple drops of oil, and place the Portobello strips.
- Pour some of the Soy Sauce/Smoke Mixture over the Portobello (just a spoonfull over each slice) and continue to sautee for 4 minutes
- Flip the Portobello and cook until remaining liquid is gone.
- Remove The Portobello-Bacon from the pan and set aside.
- Prepare the Mac & Cheez: Classic Cheddar Style, as according to directions on package.
- Place Mac & Cheez on plates and top with Portobello-Bacon
- Garnish with fresh Parsley, smokey Paprika.
Cheddar Mac & Portobello Schinken
( Hauptgericht für 2 Personen, Beilage für 4 Personen)
ZUTATEN
- Terra Vegane Mac & Cheez: Classic Cheddar Style
- 1.5 L Water
- 125ml Soja Milch
- 15g Margarine
- 1 Großer Portobello Pilz , oder 2 Baby Portobello Pilze
- 20ml Soja Saoße
- 10ml Liquid Smoke
- 10ml Apfel Saft
- 5ml Worcestershire Sauce(optional)
ZUBEREITUNG
- Portobellos in 5 mm dicke Scheibe schneiden.
- In eine mittelgrossen Schüßel Marinade aus Sojasoße, Liquid Smoke, Apfel Saft und Worchestershiresoße herstellen.
- Ein Teelöffel Öl in einer grossen Bratpfanneerhitzen anschliessend die Pilzescheiben hinzugeben.
- Jede Scheibe Pilze mit einem Esslöffel Marinade übergiessen und weitere 4 Minuten braten.
- Pilzscheiben drehen und den Vorgang wiederhohlen.
- Den Portobello-Schinken aus der Pfanne nehmen und zu Seite stellen.
- Mac & Cheez nach Packungsangabe zubereiten.
- Mac & Cheeze auf Teller anrichten und mit dem Portobello-Schinken belegen.
- Mit gehackter Petersillie bestreuen und servieren.