–(Deutsch unten)–

A quick and easy chili variation that gets a little extra kick from our mildly spicy Chorizo: Mexican Ground.

Makes 4 large servings.

 

INGREDIENTS:

  • Terra Vegane Chorizo: Mexican Ground
  • 1 Large Onion
  • 2 Cloves Garlic
  • 1 Green Pepper, or combination of Green, Yellow or Red Pepper
  • 1 Large Tomato
  • 500 ml Tomato Sauce
  • 100g Kidney Beans, pre-cooked or canned
  • 100g White Beans, pre-cooked or canned
  • 100g Pinto Beans, pre-cooked or canned
  • 10g Oregano
  • 5g Cumin
  • 5g Chili Powder
  • Cayenne Powder
  • Salt
  • Pepper
  • Oil
  • Terra Vegane Parmi Topper: Chili Cheddar style (optional)

DIRECTIONS:

  1.  Dice the onions, garlic, peppers, and tomato.
  2.  Heat a medium size pot, and a small amount of oil.
  3.  Add the onions and garlic and sautee until onions are translucent.
  4.  Add the tomato sauce to the pot and stir. Let simmer for 2 minutes.
  5.  Next add the Terra Vegane Chorizo. Lightly break the ground chorizo by hand when adding. It will further break into smaller pieces as it cooks. Let simmer for another 5 minutes, stirring occasionally.
  6.  Drain, and rinse the beans, then add to the pot and stir.
  7.  Add the diced tomato and peppers, and let simmer for another 5 minutes.
  8.  Add oregano, cumin, chili powder, cayenne, salt and pepper to taste.
  9.  Simmer for another 2 minutes.
  10.  (Optional) Serve with garlic toast. Garnish with chives, fresh hot peppers, and Top with Parmi Topper: Chili Cheddar style.

ZUTATEN :

  • Terra Vegane Chorizo: Mexican Ground
  • 1 große Zwiebel
  • 2 Knoblauchzehen
  • 1 Grüne Paprika, oder rot,gelb,grün gemischt
  • 1 große Tomate
  • 500 ml Tomaten Soße
  • 100g Kidney Bohnen, vorgekocht oder aus der Dose
  • 100g Weiße Bohnen, vorgekocht oder aus der Dose
  • 100g Wachtelbohnen, vorgekocht oder aus der Dose
  • 10g Oregano
  • 5g Kreuzkümmel
  • 5g Chili Pulver
  • Cayenne Pfeffer
  • Salz
  • Pfeffer
  • Öl
  • Terra Vegane Parmi Topper: Chili Cheddar style (optional)

DIRECTIONS:

  1.  Zwiebel, Knoblauch, Paprika und Tomate kleinschneiden.
  2.  Öl in einem mittelgroßen Topf  erhitzen.
  3.  Zwiebel und Knoblauch darin anbraten bis sie glasig sind.
  4. Tomatensoße hinzufügen, umrühren und für 2 Minuten köcheln lassen.
  5.  Terra Vegane Chorizo hinzufügen, dabei leicht zerkrümmeln. Weitere 5 Minuten köcheln lassen und gelegentlich umrühren.
  6.  Die abgetropften und gewaschenen Bohnen dazugeben und umrühren.
  7.  Tomate und Paprika hinzugeben und nochmals rühren.
  8.  Oregano, Kreuzkümmel, Chili Pulver, Cayennepfeffer, Salz und Peffer nach Geschmack hinzugeben.
  9.  Für 2 weitere Minuten kochen.
  10.  (Optional) Mit geröstetem Knobauchbrot servieren. Mit Frühlingszwiebeln,frischen Chilis und  Parmi Topper: Chili Cheddar style garnieren