–(Deutsch unten)–
A quick and easy chili variation that gets a little extra kick from our mildly spicy Chorizo: Mexican Ground.
Makes 4 large servings.
INGREDIENTS:
- Terra Vegane Chorizo: Mexican Ground
- 1 Large Onion
- 2 Cloves Garlic
- 1 Green Pepper, or combination of Green, Yellow or Red Pepper
- 1 Large Tomato
- 500 ml Tomato Sauce
- 100g Kidney Beans, pre-cooked or canned
- 100g White Beans, pre-cooked or canned
- 100g Pinto Beans, pre-cooked or canned
- 10g Oregano
- 5g Cumin
- 5g Chili Powder
- Cayenne Powder
- Salt
- Pepper
- Oil
- Terra Vegane Parmi Topper: Chili Cheddar style (optional)
DIRECTIONS:
- Dice the onions, garlic, peppers, and tomato.
- Heat a medium size pot, and a small amount of oil.
- Add the onions and garlic and sautee until onions are translucent.
- Add the tomato sauce to the pot and stir. Let simmer for 2 minutes.
- Next add the Terra Vegane Chorizo. Lightly break the ground chorizo by hand when adding. It will further break into smaller pieces as it cooks. Let simmer for another 5 minutes, stirring occasionally.
- Drain, and rinse the beans, then add to the pot and stir.
- Add the diced tomato and peppers, and let simmer for another 5 minutes.
- Add oregano, cumin, chili powder, cayenne, salt and pepper to taste.
- Simmer for another 2 minutes.
- (Optional) Serve with garlic toast. Garnish with chives, fresh hot peppers, and Top with Parmi Topper: Chili Cheddar style.
ZUTATEN :
- Terra Vegane Chorizo: Mexican Ground
- 1 große Zwiebel
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Grüne Paprika, oder rot,gelb,grün gemischt
- 1 große Tomate
- 500 ml Tomaten Soße
- 100g Kidney Bohnen, vorgekocht oder aus der Dose
- 100g Weiße Bohnen, vorgekocht oder aus der Dose
- 100g Wachtelbohnen, vorgekocht oder aus der Dose
- 10g Oregano
- 5g Kreuzkümmel
- 5g Chili Pulver
- Cayenne Pfeffer
- Salz
- Pfeffer
- Öl
- Terra Vegane Parmi Topper: Chili Cheddar style (optional)
DIRECTIONS:
- Zwiebel, Knoblauch, Paprika und Tomate kleinschneiden.
- Öl in einem mittelgroßen Topf erhitzen.
- Zwiebel und Knoblauch darin anbraten bis sie glasig sind.
- Tomatensoße hinzufügen, umrühren und für 2 Minuten köcheln lassen.
- Terra Vegane Chorizo hinzufügen, dabei leicht zerkrümmeln. Weitere 5 Minuten köcheln lassen und gelegentlich umrühren.
- Die abgetropften und gewaschenen Bohnen dazugeben und umrühren.
- Tomate und Paprika hinzugeben und nochmals rühren.
- Oregano, Kreuzkümmel, Chili Pulver, Cayennepfeffer, Salz und Peffer nach Geschmack hinzugeben.
- Für 2 weitere Minuten kochen.
- (Optional) Mit geröstetem Knobauchbrot servieren. Mit Frühlingszwiebeln,frischen Chilis und Parmi Topper: Chili Cheddar style garnieren