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Pictures and recipe: Anne-Sophie Hoffmann
Green Goddess Omelette
1 servings
15 minutes
Ingredients
For the omelette:
40 g EGG-FREE OMELETT from Terra Vegane (buy it here)
50 ml water
1 handful parsley, chopped
salt & pepper
For the Filling:
1 handful field salad
20 g peas, cooked
1/2 avocado, sliced
1/3 zucchini, sliced
1/3 spring onion, sliced
1/3 lemon, juice
Optional Topping: fresh herbs
Method
1. Add the EGG-FREE OMELETT MIX, the water and the chopped parsley in a bowl. Stir until combined.
Season with salt and pepper.
2. Pour the mix into a hot pan. Do not stir.
3. Cook for 5 minutes on medium heat. Then flip the omelette and cook for 3 minutes.
4. In a pan, heat up some oil and fry the zucchinis for 4-5 minutes. Season with salt and pepper.
5. Place the „omelette“ on a plate. Top it with field salad, peas, zucchini, spring onions and
avocado slices.
6. Drizzle the lemon juice over the „omelette“.
7. Top with fresh herbs.
8. Enjoy
Green Goddess Omelette
1 Portionen
15 Minuten Zubereitungszeit
Zutaten
Für das Omelette:
40 g EGG-FREE OMELETT MIX von Terra Vegane (kaufen)
50 ml Wasser
1 Handvoll Petersilie, gehackt
Salz & Pfeffer
Für die Füllung:
1 Handvoll Feldsalat
20 g Erbsen, gekocht
1/2 Avocado, geschnitten
1/3 Zucchini, geschnitten
1/3 Frühlingszwiebel, geschnitten
1/3 Zitrone, Saft
Optionales Topping: frische Kräuter
Zubereitung
1. Den EGG-FREE OMELETT MIX zusammen mit dem Wasser und der Petersilie in einer Schüssel verquirlen.
Mit Salz und Pfeffer abschmecken.
2. Den Mix in eine heiße Pfanne geben. Nicht umrühren!
3. Das „Omelette“ für ca. 5 Minuten bei mittlerer Hitze ausbacken. Wenden und für weitere 3
Minuten ausbacken.
4. In einer Pfanne das Öl erhitzen. Die Zucchini-Scheiben hinzugeben und für 4-5 Minuten
anbraten. Mit Salz und Pfeffer abschmecken.
5. Das „Omelette“ schön auf einem Teller anrichten.
6. Dann das „Omelette” mit dem Feldsalat, den Erbsen, den Zucchini-Scheiben, den
Frühlingszwiebeln und der Avocado topen.
7. Das „Omelette“ mit