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Vegan Quiche, so easy and so good !

INGREDIENTS :

Dough :

300g Flour
150g Margarine
125ml Water
1 Pinch of salt

Filling :

1 Leek
8 Table spoons Omlett Mix
200g Silken Tofu
150ml Water
Salt and pepper to taste

DIRECTIONS :

1. Combine all ingredients for the dough
2. Let cool in the refrigerator for 30min.
3. Wash and cut leek into small rings
4. Combine all the other ingredients for filling,mix till smooth,
add salt and pepper to taste
5. Roll out the dough and transfer to a prefated baking or quiche pan
6. Add leek and pour the Omelett-Mix-Mixture over the whole thing
7. Preheated oven to 180°C and bake with circulation air for 50min.
8. Enjoy !

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Vegane Quiche, selbst- und leichtgemacht

ZUTATEN :

Teig :

300g Mehl
150g Margarine
125ml Wasser
1 Prise Salz

Füllung :
1 Stange Lauch
8El Omelett Mix
200g Seiden Tofu
150ml Wasser
Salz & Pfeffer

ZUBEREITUNG :

1. Alle Zutaten für den Teig miteinander vermengen
2. Für 30min. kalt stellen
3. Lauch waschen und in kleine Ringe schneiden
4. Alle anderen Zutaten für die Füllung mit Handmixer zusammenrühren, mit Salz und Pfeffer abschmecken
5. Teig ausrollen, in eine gefettete Spring- oder Quichefrom geben
6. Lauch auf den Teig geben, Omlett-Mix-Mischung darüber gießen
7. Bei 180°C im vorgeheizten Backofen ca. 50min. backen
8. Fertig