Vegan Broccoli-Cheddar-Mac Stuffed Mushrooms

Vegan Broccoli-Cheddar-Mac Stuffed Mushrooms

–(Deutsch unten)–
( Makes main dish for 2 people, or side dish for 4 people )
INGREDIENTS
 
  • Terra Vegane Mac & Cheez: Classic Cheddar Style
  • 125ml Soy Milk
  • 15g Margarine
  • 2.5l Water
  • 4 XL Mushrooms, or 8 medium sized mushroom
  • 200ml Balsamic Vinegar
  • 200ml Soy Sauce
  • 20ml Liquid Smoke
  • 20 ml Sesame Oil
  • 2 Cloves of Garlic
  • 100g of fresh Broccoli (about 1/2 a head)
  • Fried Onion Topping (optional)
DIRECTIONS
  1. Wash and remove stems from mushrooms
  2.  In a large container mix 1 liter cold water with the balsamic vinegar, soy sauce, liquid smoke, sesame oil, and 2 gloves of garlic(minced)
  3.  Add the mushrooms in to the marinade and let sit for at least 2 hours, or up to overnight.
  4.  Boil 1.5 liters of water. Steam the broccoli over the boiling water using a steamer basket, or a collander and lid. Let steam for about 6 minutes until slightly soft.
  5.  Remove the broccoli and cover in cold water. Let sit.
  6.  Make the Mac & Cheez by following the recipe on the packaging. Tip: Use the boiling water that was used to steam the broccoli.
  7.  When Mac & Cheez is complete, and in the steamed broccoli and stir.
  8.  Remove the mushrooms from the marinade and fill with the Broccoli & Mac & Cheez mixture.
  9.  Place the stuffed mushrooms in a large covered sautee pan with some of the remaining marinade and cook for 7 minutes covered with lid.
  10.  Remove the Broccoli-Cheddar-Mac Stuffed Mushrooms and top with crispy fried onions(optional)
Gefüllte Riesen Champignons
( Hauptgericht für 2 Personen, Beilage für 4 Personen )
ZUTATEN
  • Terra Vegane Mac & Cheez: Classic Cheddar Style
  • 125ml Soja Milch
  • 15g Margarine
  • 2.5l Wasser
  • 4 XL Champignons, oder 8 medium Champignons
  • 200ml Balsamico Essig
  • 200ml Soja Soße
  • 20ml Liquid Smoke
  • 20 ml Sesam Öil
  • 2 Knoblauchzehen
  • 100g of frischer  Brokkoli ( ca. ein halber Kopf )
  • Röstzwiebeln, Petersilie ( Optional )
ZUBEREITUNG
  1. Pilze waschen und Stiele entfernen.
  2.  Ein  mittelgrossen Gefäß die Marinade mit einem Liter Wasser,  balsamico Essig, Sojasoße, Liquid Smoke, Sesame Öl und Knoblauch,anrühren.
  3.  Die Pilze hinzufügen, mindestens für 2 Stunden am besten übernacht marinieren.
  4.  1.5L. Wasser.zum kochen bringen.Brokkoli mit Hilfe eines Dampfeinsatzes oder einem Sieb, für ca. 6 Minuten dämpfen.
  5. Brokkoli in kaltem Wasser abschrecken.
  6. Mac & Cheez der Packungsangabe nach zubereiten. Tip: Gut eignet sich hier das Wasser das vorher für den Brokkoli verwendet wurde.
  7. Fertig zubereitete Mac&Cheez mit dem abgetropften Brokkoli vermengen.
  8.  Pilze aus der Marinade nehmen und mit der Brokkoli-Mac-Cheez Masse füllen.
  9. Die gefülltenPilze mit der restlichen Marinade in eine grosse Pfanne geben und für 7 Minuten mit geschlossenem Deckel köcheln lassen.
  10. Mit gehackter Petersilie und Röstzwiebeln garnieren und servieren.
2017-10-06T11:34:35+00:00

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